MENU
AL
BOOK NOW +355697086352
BOOK NOW
2

RESTORANTE

LEXONI ME SHUME

KONFERENCA

LEXONI ME SHUME

ARGËTIM

LEXONI ME SHUME

Grand Blue Fafa Resort ndodhet pikërisht përballë Rivierës Shqiptare, në plazhin e bukur të gjatë të Golemit, Durrës. Vetëm 35 minuta nga Aeroporti i Tiranës ‘Nënë Tereza’ dhe më pak se 20 minuta nga Porti i Durrësit.

Grand Blue Fafa Resort është një hotel i ri mbresëlënës me një arkitekturë mahnitëse të ndërtuar në një plazh të mrekullueshëm të Golemit, ideal për ata që kërkojnë të kenë pushimet e tyre të qeta dhe që mbeten gjatë në kujtesë.

Resorti ynë ofron përvojat më të mira të mikpritjes për familjet dhe çiftet duke siguruar një larmi të gjerë shërbimesh dhe lehtësirash si për të pushuar ashtu edhe për nevojat e biznesit.

Shërbimet e Resortit

DHOMA TË REJA LUKSOZE PISHINA TË HAPURA, TË MBYLLURA DHE PISHINAT E FËMIJËVE TË NDARA QENDËR E RE E NDËRTUAR SPA RESTORANTE DHE BARE AKTIVITETE SPORTIVE

Guest Reviews

99% hear from our guests about their stay in our Grand Blue Fafa Hotel