MENU
AL
BOOK NOW +355697086352
BOOK NOW
2

Grand Blue Fafa Resort është një hotel mbresëlënës me një arkitekturë mahnitëse të vendosur pikërisht përpara Rivierës Shqiptare. Me qasje të lehtë dhe vetëm 35 minuta larg nga Tirana Capital dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës “Nënë Tereza” është zgjedhja më e lartë për çdo vend biznesi.

Grand Blue Fafa Resort mund të organizojë një gamë të gjerë të aktiviteteve të biznesit të tilla si konferenca, grupe nxitëse, trajnime, seminare dhe shumë më tepër. Gjithashtu, ofrohen shërbime të jashtëzakonshme të cilat përfshijnë pushime kafeje, dreka biznesi, darka gala dhe bufe me gamë te gjërë menu-je. Katër dhomat tona të konferencave dhe takimeve janë të pajisura plotësisht me sistemet më të fundit të teknologjisë dhe mbështetje të plotë teknike. Grand Blue Fafa Resort do t’i bëjë eventet e korporatave tuaja një përvojë frymëzuese për shkak të vendndodhjes fantastike, mjedisit qetësues dhe programeve argëtuese. Koordinatorët tanë profesionalë dhe stafi ynë i vëmendshëm do të garantojnë suksesin e eventit tuaj.