MENU
AL
BOOK NOW +355697086352
BOOK NOW
2

ARGËTIM & SPORTE

Grand Blue Fafa ofron shërbime dhe lehtësira supreme, duke përfshirë programin argëtues kushtuar të gjithë të ftuarve tanë. Programet përfshijnë Muzikë live, Festa në plazh, Spektakël, mbrëmje Latine dhe “Dance Shows” Shqiptare.
Pavarësisht nëse zgjedhja e aktiviteteve sportive brenda apo jashtë është e pakufizuar si Yoga, Volejboll, Futboll, Aqua Gym dhe shumë më tepër.

FËMIJËT

Shokët tanë të vegjël mund të luajnë në shesh lojërash, rrëshqitje ujërash, shtëpi mini klubesh. Ekipi i Animatorëve ka krijuar një program të përkushtuar gjatë gjithë mëngjeseve dhe pasditeve.