MENU
AL
BOOK NOW +355697086352
BOOK NOW
2
Long Beach, Golem, Kavaje, Albania +355697086352
GRAND BLUE FAFA

Grand Blue Fafa Resort ndodhet pikërisht përballë Rivierës Shqiptare, në plazhin e bukur të gjatë të Golemit, Durrës. Vetëm 35 minuta nga Aeroporti i Tiranës ‘Nënë Tereza’ dhe më pak se 20 minuta nga Porti i Durrësit.