MENU
AL
BOOK NOW +355697086352
BOOK NOW
2

Dhomat e familjes Deluxe janë zgjidhja ideale për prindërit me dy fëmijë, duke ofruar dy dhoma të ndara me pamje fantastike të Detit Adriatik. Këto dhoma kanë krevat dopio dhe binjakë duke ofruar një rehati në fjetje.

ARGËTIM & SPORTE – FËMIJËT
LEXONI ME SHUME
DHOMA FAMILJE DELUXE PAMJE DETI
DHOMË LUKSOZE ME PAMJE ANESORË DETI
LEXONI ME SHUME